Víctor Flores i Nico Moliné, campions dels Campionats de Girona en les categories Nacional i Aleví individuals

El campionat per tancar la temporada a nivell gironí començava dissabte amb la prova per equips i acabava diumenge amb les proves de dobles i individuals. Com avança aquest titular, els dos jugadors de l’equip de Primera Provincial del CTT Olot, Víctor Flores i Nico Moliné, s’han proclamat campions en les categories Nacional i Aleví individuals respectivament.

El dissabte, fins a set equips del CTT Olot van participar a les proves per equips de les diferents categories del campionat. Començant pels més joves, en la categoria Aleví l’equip format per Oriol Juvinyà i Miquel Berbel van arribar fins a les semifinals, però no van poder passar a la final i després van encaixar una altra derrota que els va deixar en quarta posició.

En la categoria Infantil hi van participar tres equips: l’Olot A, format per Stefan Racolciuc, Guerau Costa i Sergi Hernández; l’Olot B amb els palistes Nico Moliné i Mark He; i l’Olot C amb Jiu Zheng i Julià Vilà. Malauradament, cap dels tres equips van poder passar de la fase de grups.

Finalment, en la categoria Nacional també hi van participar tres equips. Arashbir Singh i Ferran Arbusà conformaven l’Olot A, que no va poder passar de la fase de grups; Víctor Flores i Joan Toledo, l’Olot B, aconseguint passar de la fase de grups com a primer classificat, vencent fins i tot a l’equip que finalment va quedar campió de la categoria, però perdent a la fase prèvia de quarts de final davant el subcampió; i Oriol Puigmal i Marc Costa que, sota el nom d’Olot C, tampoc no van poder passar de la fase de grups.

Les proves de dobles i individual es van disputar el diumenge amb una participació olotina de catorze jugadors. En la categoria Benjamí, l’actuació més destacada va ser per Èric Rigat, que va aconseguir passar al quadre final en primera posició del seu grup, però va ser derrotat a quarts de final. Jan Roura, en canvi, no va poder passar de la fase de grups. En dobles, la parella formada per Rigat i Roura es van endur la medalla de bronze del campionat.

En la categoria Aleví, a part de l’or aconseguit per Nico Moliné, també hi van participar Miquel Berbel, Oriol Juvinyà i Sergi Hernández, però cap d’ells va aconseguir passar de la fase de grups. En dobles, Moliné i Sergi van quedar tercers del campionat i Berbel i Juvinyà van ser derrotats als quarts de final.

A l’Infantil individual, tant Martí Espunya com Julià Vilà no van passar de la fase de grups i fent parella als dobles arribaren fins als quarts de final.

En categoria de Sènior Segona, Joel Hernández va passar de la fase de grups, però va quedar eliminat a vuitens de final en individual i va aconseguir la plata als dobles fent parella amb el jugador del Ripoll Isidro Magallón.

Finalment, en categoria Nacional, a part de la meritòria primera posició de Víctor Flores, Joan Toledo va passar de la fase de grups com a segon classificat i va perdre a la ronda prèvia de quarts de final. Arashbir Singh, Ferran Arbusà i Oriol Puigmal van quedar eliminats a la fase de grups. En dobles, tant la parella formada per Singh i Arbusà com la formada per Flores i Toledo van quedar eliminades als quarts de final.

Medallers olotins dels Campionats de Girona juny 2024

Feu un comentari