El CTT Olot present als Campionats d’Espanya

El CTT Olot ha participat als Campionats d’Espanya que s’han disputat entre els dies 15 de juny i 3 de juliol a la ciutat de Guadalajara. El Club olotí sota les ordres de  l’entrenador Oriol Puigmal, hi ha desplaçat dos equips. L’aleví, composat pel palista Nico Moliné que ha fet equip amb el jugador d’Hospitalet Mark He i el cadet format pels palistes del club Arashbir Singh i Ferran Arbusà.

En la competició per equips, el cadet es va estrenar perdent davant el Boadilla per 2-1.

Va aconseguir imposar-se al Gossima de Salamanca per un clar 3-0 i es va jugar la classificació contra el Labradores de Granada. El sistema de competició és dos individuals que ja venen dictats segons rànquing de la Federació i un doble. Davant els granadins es va tenir molt mala sort, donat que els tres enfrontaments es van perdre per un ajustat 3-2. Oriol Puigmal expressava la seva satisfacció tot i no haver-se classificat pel quadre final, pel nivell ofert pels dos palistes. El campió en aquesta categoria va ser el Tenis de Mesa Rivas.

L’aleví, va començar fort la competició guanyant per un clar 3-0 a l’Alicante TM amb un total de 9-1 en sets. A continuació s’enfrontava al Mercantil de Sevilla a qui també es va imposar, en aquesta ocasió per un ajustat 2-1. Després de que Mark He perdés el seu enfrontament, Nico Moliné va posar l’empat al marcador i quedava tot obert en el doble. L’equip olotí es va imposar per 3-1 i lluitaria per la primera posició amb Las Rozas que també s’havia imposat als dos oponents.

Els madrilenys es van imposar per 3-0, en un enfrontament molt més ajustat del resultat global. Per tant, l’equip es va classificar pel quadre final, on es va trobar amb el Castelldefels que es va imposar per 2-1.

Els campions alevíns en aquests Campionats d’Espanya van ser els catalans del Badalona.

Feu un comentari