El club

1983 – 2008: 25 anys de tenis taula a Olot

El CTTO dona la possibilitat de practicar un esport com el tennis taula a tothom que ho desitgi, en horari extraescolar, a les installacions de que disposa en el Pavelló Municipal d’Esports.

Donem cabuda a tota persona interessada en la pràctica del tennis taula i disposem d’una estructura d’entrenaments per a tots els nivells, des de iniciació, passant per la tecnificació, fins el perfeccionament, amb una xarxa d’ horaris i entrenaments a l’ abast de qualsevol.

Donem la possibilitat d’ integrar-se en els equips de l’ entitat si així es desitja.

Disposem de grups d’ entrenament pels que volen practicar esport però no competir.

A través de la pràctica d’ aquest esport que ens apassiona, volem també ajudar a formar als integrants de la nostra pedrera, en els valors intrínsecs de l’ esport, el respecte als companys i als rivals, el respecte per tot el material que utilitzem, el reconeixement de la victòria del rival, ….

Els nostres equips de base participen en competicions d’ àmbit provincial i català, i en l’actualitat disposem d’ equips de les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil.

En l’ apartat de sèniors el CTTO disposa de dos equips a Primera Provincial i un equip a Divisió d’ Honor Catalana, segona màxima categoria a nivell català.

On som?

Som al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot

situat a Av. República Argentina 8.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a cttolot@hotmail.com.

També ho podeu fer personalment al Pavelló els díes laborables de 19h30′ a 21h.


Ampliar mapa

Feu un comentari