25è aniversari

El Club Tennis Taula Olot celebra enguany el 25è aniversari de la seva fundació. Al llarg d’aquest quart de segle d’història, l’entitat ha viscut molts alts i baixos, i sovint només la il.lusió dels seus integrants n’ha permès la continuïtat.

Els orígens de l’entitat estan vinculats al Centre Catòlic d’Olot. A principis dels 80, un grup d’apassionats del tennis de taula van fundar el club després de la desaparició del Club Ping-Pong Centre Catòlic. Canviava l’escenari i el context, però l’esperit dels pioners continuava viu.

El Club Tennis Taula Olot s’ha situat sempre entre els principals conjunts de la demarcació de Girona i la seva feina ha tingut ressò a tot Catalunya. A mitjan anys 90, l’entitat va arribar al màxim nivell, aconseguint el títol de Primera Divisió Estatal, la segona categoria més important del tennis de taula a Espanya. El club, però, va haver de renunciar a jugar la Divisió d’Honor, per motius econòmics.

En aquests 25 anys, el CTT Olot ha aconseguit molts títols provincials i nacionals. A banda dels sèniors, el club és conegut arreu per la seva política de planter. Els principals èxits esportius han estat protagonitzats per esportistes de casa i cal destacar també que diversos palistes olotins han compartit concentracions, estades de tecnificació i convocatòries nacionals amb els millors jugadors de Catalunya.

La temporada 1998-1999 el club va rebre el reconeixement a la seva trajectòria esportiva, per part de la Federació Catalana de Tennis Taula.

En l’àmbit social, el CTTO ha portat el nom de la ciutat arreu d’Espanya i fins i tot a l’estranger. A més, el club collabora intensament amb les entitats esportives escolars per difondre el tennis de taula entre els joves olotins.

Els responsables del Club Tennis Taula Olot tenen clar que la continuïtat i solidesa del club passa per mantenir i aprofundir la seva política de planter. Després d’un període de temps força discontinu, l’entitat ha treballat a fons els últims sis anys per recuperar la pedrera. Una primera fornada ja ens ha donat grans èxits esportius, entre altres el Sots-Campionat de Catalunya Juvenil per equips la temporada 2005-2006. Aquesta mateixa temporada el CTTO va guanyar totes les competicions per equips a nivell provincial i va rebre el reconeixement de la Federació Catalana de Tennis Taula al treball amb els equips de base.

Aquesta es la tercera temporada que el club compta amb l’aportació d’un entrenador remunerat, amb dilatada experiència en diferents clubs catalans. Noves generacions de palistes han portat al CTTO a ésser el club amb més medalles als Campionats Territorials celebrats a Olot el maig del 2006.

L’any 2006 s’incorpora un entrenador rus de màxim nivell estatal a l’estructura d’entrenaments del club, per tal de satisfer la demanda dels jugadors de la pedrera amb més projecció.

El CTTO s’ha fixat com a objectiu tornar a repetir els èxits més destacats de la seva història. En un període de 3-5 anys pretén tornar a ser present a la Primera Divisió Estatal i aspirar als principals títols de Catalunya.

Al llarg del camí que porti a recuperar aquest nivell, el Club Tennis Taula Olot aspira a situar el seus equips de les categories inferiors entre els primers del país.

Aquesta temporada el nostre equip aleví ha guanyat el Campionat de Lliga Territorial sense perdre un sol partit, demostrant que una nova fornada està llesta per portar nous èxits esportius al club.t olot ctt club tennis taula ctto